Antena Meniu Search
x
LIVE

Copilaş de 3 ani, muşcat de câine sub ochii părintelui, pe o stradă din Lupeni. Animalul ar fi fugit din casa stăpânului într-o clipă de neatenţie

Un copil de 3 ani a fost atacat, miercuri seară, de un câine. Copilul se afla pe stradă, însoțit de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește în Lupeni, județul Hunedoara.

De Redactia Observator la 08.06.2023, 09:42
Copil muşcat de câine, pe o stradă din Lupeni
Copil muşcat de câine, pe o stradă din Lupeni - Shutterstock (scop ilustrativ)

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din Lupeni au fost sesizați, în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că un copil de 3 ani ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici morfologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase. Polițiștii susțin că minorul se afla, alături de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește.

Copil de 3 ani, atacat de câine în Hunedoara

Potrivit Mediafax, copilul a suferit mai multe mușcături superficiale în zona piciorului drept și a fost dus la spital, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că animalul ar fi fost scăpat accidental din apartament de tatăl proprietarei.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire atacului canin, iar continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Copilaş de 3 ani, muşcat de câine sub ochii părintelui, pe o stradă din Lupeni. Animalul ar fi fugit din casa stăpânului într-o clipă de neatenţie