Antena Meniu Search
x

Foto Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu. Ce şi-a luat premierul cu 100 de lei dintr-un supermarket: "Cred că pot cumpăra consistent"

Premierul Marcel Ciolacu s-a filmat în timp ce a mers la cumpărături la un supermarket, pentru a împărţăşi ce a reuşit să îşi achiziţioneze sub suma de 100 de lei. Bonul acestuia a fost făcut public pe pagina de Facebook, alături de descrierea: "Total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei”.

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 10:38

Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu. Ce şi-a luat premierul cu 100 de lei dintr-un supermarket: "Cred că pot cumpăra consistent"
Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu. Ce şi-a luat premierul cu 100 de lei dintr-un supermarket: "Cred că pot cumpăra consistent" - Facebook

„Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus - produsă la Buzău... total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El prezintă și un colaj video, în care apare într-un supermarket, dar prezintă și bonul fiscal. Recent, întrebat ce cumpără cu 100 de lei, premierul a spus: „Eu cred că pot cumpăra consistent”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu. Ce şi-a luat premierul cu 100 de lei dintr-un supermarket: "Cred că pot cumpăra consistent"