Antena Meniu Search
x

Video Cozi infernale în trafic la întoarcerea din concediul de la munte. Unii şoferi şi-au pierdut răbdarea şi s-au luat la bătaie

Drumurile noastre toate, un calvar. Iar s-a stat la cozi uriaşe pe Valea Prahovei, la întoarcerea din concediul de sărbători. Mai mulţi şoferi s-au luat la bătaie după ore de stres şi aşteptare în trafic. Concediul însă nu s-a încheiat pentru toată lumea, astfel că au fost ambuteiaje şi spre munte. Cum mai mult s-a stat în trafic, unii au pornit la plimbare pe lângă maşini

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 19:51

Vezi și

Anul Nou începe cu o vacanţă la munte pentru zeci de mii de români. Până la distracţie, însă au dat testul răbdării în trafic. Drumul până la staţiunea Rânca a fost complet blocat. Coada de maşini s-a întins pe kilometri întregi: iar cei 18 kilometri între Novaci şi Rânca s-au făcut şi în două ore.

Mulţi au petrecut mai multe ore în ambuteiaj decât în staţiune.

Șofer: ”Cam 3 ore. Foarte aglomerat, dar merită. Nu rămânem peste noapte, dar ne bucurăm de timpul care a rămas”.

Mai mulți șoferi s-au luat la bătaie la Poiana Ţapului

Pe acelaşi subiect

Drumul Nervilor a fost şi pe Valea Prahovei. Şi pe un sens şi pe celălalt.

Atât de rău a fost, că la Poiana Ţapului mai mulţi şoferi s-au luat la bătaie. Conflictul ar fi izbucnit după ce unul dintre ai ar fi forţat intrarea pe DN1 de pe un drum lateral.

Răbdarea tuturor a fost pusă la grea încercare.

Nici de data aceasta turiştii nu au mers pe rutele ocolitoare recomandate de poliţişti. Au preferat să stea în maşini. Între Nistoreşti şi Comarnic şi Predeal-Buşteni a fost cel mai rău.

Andre Rotaru, reporter Observator: ”Este ora 13.30 de minute iar aglomeraţia e aşa d emare pe Valea Prahovei încât dacă cineva ar vrea să plece acum din Bucureşti ar face două ore şi jumătate până în Comarnic”.

Coloane de mașini pe drumul spre casă, din stațiunile de la munte 

Pentru cei care s-au întors din vacanţă, aglomeraţia şi drumul spre casă au fost un chin.

Andreea Petrescu, reporter Observator: ”Primul ambuteiaj, chiar la ieşire din Predeal, şoferii care vin dinspre Braşov trebuie să aştepte în coloană 30, 40 de minute. Acelaşi lucru este valabil pentru cei care vin despre Râşnov”.

Cei care s-au întors de la Bran sau Râşnov mai mult au stat decât au mers. Atât de încet s-a circulat, că unii turiştii s-au dat jos din maşini şi s-au plimbat pe lângă ele.

Unii, mai prevăzători, au ales să se întoarcă acasă cu trenul. Nu doar că ajung mai rapid şi mai ieftin acasă, dar din tren călătorii pot admira şi priveliştea în tihnă, fără stres şi nervi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cozi infernale în trafic la întoarcerea din concediul de la munte. Unii şoferi şi-au pierdut răbdarea şi s-au luat la bătaie