Antena Meniu Search
x

Video Experiment Observator: Drumul către Revelionul de la munte, parcurs în șapte ore, în loc de două și jumătate. ”Petrecem în mașini!”

În loc de două ore şi jumătate, şapte ore. Este rezultatul unui experiment Observator pentru a arăta cât de lung este lungul drum spre un Revelion la munte. Pe DN 1, mai mult se stă decât se circulă şi doar răbdarea infinită şi hazul de necaz mai amelioreaza senzaţia unui drum infernal. Unii şoferi s-au crezut însă mai presus de tovarasii lor de asteptare si suferinta si au incalcat legea în trafic, fără să le pese că devin un adevărat pericol public.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 30.12.2021, 20:53

Vezi și

Andreea Petrescu, reporter Observator:Este ora 9 și 30 de minute si dupa o oră petrecută în traficul din Bucuresti, am reușit să ajungem la intrarea pe A3, iar aplicația ne arată că facem 2 ore și 38 de minute până in Brașov”.

Calculele sunt optimiste. Sunt porţiuni întregi în care am parcurs un kilometru în mai bine de jumătate de oră. Drumul spre munte se face cu viteza melcului.

Șofer: ”Am plecat din Bucureşti în jurul orei 8. Ăsta e bonul cu care am alimentat în Băneasa şi acum este ora 12:00 şi încă nu am intrat în Comarnic”.

Pasager: ”Nu vedeti ce e aici? Am făcut 3 km în 40 de minute. Ajungem diseară la Bușteni”.

Pe acelaşi subiect

Coloana de mașini spre Brașov s-a întins pe 10 kilometri

La ora 12:00, coloana de maşini către Braşov începe de la Comarnic şi se întinde pe 10 kilometri. S-a mers bară la bară şi între Sinaia şi Buşteni, alţi şase kilometri. Turiştii nu au avut de ales. Răbdarea şi hazul de necaz i-au însoţit pe lungul drum către distracţie.

Șofer blocat în trafic:La multi ani, 2022! Că nu se stie daca ajungem până de Revelion”.

Pasager în mașină în coloană: Mergem în Râșnov, suntem o gască de 12 persoane, o vilă în pustietate, relaxare. (...) Multumim autorităților că petrecem în mașină”.

Andreea Petrescu, reporter Observator:Suntem aproape de Nistorești. Cam de aici începe să fie foarte aglomerat. Șoferii, atunci când nu stau pe loc, nu pot rula cu mai mult de 5 kilomtri la oră”.

Printre coloanele încremenite de maşini, nici echipele de intervenţie nu au reuşit să se strecoare usor.

Sătui de aglomerație, unii șoferi au încălcat legea în trafic

Un şofer si-a pierdut rabdarea, a încălcat legea şi a devenit un adevărat pericol public. A depăşit pe linie continuă tot drumul de la Breaza la Buşteni.

Ultimii kilometri pe drumul spre Braşov au fost şi cei mai lungi.

Andreea Petrescu, reporter Observator: Mai avem 70 km până în Brașov și aplicatia ne arata ca vom petrece acest drum in 2 ore si 30 de minute”.

Atât ar fi trebuit să facem, în total, de la Bucureşi la Braşov, adică o distanţă de 180 de kilometri. dar, abia după mai bine de şapte ore, echipa Observator a reuşit să ajungă cu bine la destinaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Experiment Observator: Drumul către Revelionul de la munte, parcurs în șapte ore, în loc de două și jumătate. ”Petrecem în mașini!”