Antena Meniu Search
x

Video Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei. Se circulă încet și foarte încet, polițiștii recomandă rute alternative

Încet şi... foarte încet. Sunt vitezele cu care se merge la această oră pe DN1. Aşa cum era de aşteptat, drumul care leagă Bucureştiul de staţiunile de pe Valea Prahovei este cel mai circulat în aceste zile. Şoferii sunt nevoiţi să stea ore întregi în coloană. O echipă Observator a surprins aglomeraţia. Şi nu doar aglomeraţia, ci şi petrecerea. Pentru că unii au început distracţia în maşini. Alţii au ieşit să se dezmorţească pe şosea şi câţiva au fost chiar colindaţi de o trupă de urători plecaţi cu Capra. 

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 18:34

Vezi și

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că valorile de trafic sunt intense pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se astfel în coloană pe raza localității Comarnic și a stațiunii Bușteni.

Aglomerație pe DN1. Poliția Română recomandă rute alternative

În condiții de aglomerație se circulă și pe celălalt sens între stațiunile Predeal și Bușteni. Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. Pentru evitarea aglomerației, poate fi folosită ruta alternativă: Ploiești - Cheia - DN 1A – Brașov și retur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei. Se circulă încet și foarte încet, polițiștii recomandă rute alternative