Antena Meniu Search
x

Video Cozi uriașe de mașini pe Valea Prahovei. Mii de șoferi au așteptat ore întregi în trafic, după minivacanța la munte

Minivacanţa la munte s-a încheiat cu ore întregi de așteptare în trafic, pentru mii de șoferi care au circulat pe Valea Prahovei. După amiază a fost atins apogeul valorilor de trafic dar şi a niveului de nervi ai şoferilor, întrucât timpii de deplasare au fost chiar și de două ori mai mari decât cei obișnuiți.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.12.2023, 08:42

Vezi și

Supravegheat din aer sau de la sol, traficul de pe Valea Prahovei arată la fel în această perioadă: cozi uriașe de mașini, deplasare în ritm de melc și doar echipajele de urgență, care își croiesc greu cale printre mașini. Cei mai mulți dintre șoferii din trafic știu că orice călătorie la sfârșit de săptămână, pe Valea Prahovei ajunge un coșmar, din cauza aglomerației.

Diferă doar așteptările asupra numărului orelor petrecute în trafic.

Cele mai mari probleme pe DN1, în zona stațiunii Bușteni

Claudiu Loghin, reporter Observator: Suntem pe Drumul Național 1, iar cele mai mari probleme de trafic, de pe Valea Prahovei sunt aici, în stațiunea Bușteni. Între Brașov și Comarnic sunt 63 de kilometri, o distanță care, în condițiile actuale de trafic, se parcurge în nu mai puțin de două ceasuri.

Aglomeraţie a fost şi pe DN 7, spre Boița-Valea Oltului. În aceste condiţii, poliţiştii le recomandă șoferilor folosirea aplicațiilor pentru monitorizarea traficului. Iar, pentru cei care conduc dinspre Brașov spre București, folosirea rutei ocolitoare DN1A, din Sacele, prin Cheia și Vălenii de Munte. Aici, ruta este cu doar 14 kilometri mai lungă decât DN1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cozi uriașe de mașini pe Valea Prahovei. Mii de șoferi au așteptat ore întregi în trafic, după minivacanța la munte