Antena Meniu Search
x

Video Minivacanţa de 1 Decembrie s-a terminat. Cât de aglomerat este drumul spre casă: unde s-au format cozi

Vacanţa s-a terminat "tradiţional" aşa cum a şi început: cu blocaje în trafic. La intrarea în Bucureşti de pe Autostrada Unu s-au formatcozi de câţiva kilometri.

Alin Stan
de Alin Stan

la 03.12.2023, 20:24

Vezi și

"Minivacanţa de 1 Decembrie a ajuns la final, aşa că bucureştenii se grăbesc spre casă. După cum puteţi observa, în spatele meu, sunt la intrarea în Capitală de pe A1. S-au format deja coloane de maşini, semn că se circulă destul de greu la această oră", arată Alin Stan, reporter Observator.

Bară la bară, după minivacanţa de 1 Decembrie

"Aglomeraţie a fost inclusiv pe Drumul Naţional 7, pe Valea Oltului, dar şi pe DN 67, drum spre oraşul Râmnicu Vâlcea, dar şi spre Autostrada A1. Aglomeraţie a fost şi pe Valea Prahovei, unde au fost formate coloane de maşini aproape pe tot parcursul zilei", transmite Alin Stan, reporter Observator.

"Sunt turişti care vin inclusiv dinspre Braşov, pe A1, cu gândul că mai pot scăpa de aglomeraţia de pe DN 1. Poliţiştii vin cu recomandări şi spun că este necesar să se păstreze distanţa între autoturisme, pentru a nu avea loc accidente", mai spune Alin Stan, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Minivacanţa de 1 Decembrie s-a terminat. Cât de aglomerat este drumul spre casă: unde s-au format cozi