Antena Meniu Search
x

Zeci de creştini din Bucureşti au mers de la slujbă în club, în Centrul Vechi (Video)

Spiritul creştin a fost cuvântul de ordine printre toţi românii. Clopotele au vestit Învierea Domnului şi în polul distracţiei din Bucureşti, centrul vechi al oraşului. Printre animatorii cluburilor de pe străzi s-au strecurat şi creştinii cu lumânări aprinse.

de Redactia Observator

la 28.04.2019 , 11:51

Spiritul creştin a fost cuvântul de ordine printre toţi românii. Clopotele au vestit Învierea Domnului şi în polul distracţiei din Bucureşti, centrul vechi al oraşului. Printre animatorii cluburilor de pe străzi s-au strecurat şi creştinii cu lumânări aprinse. Dar asta nu a dat peste cap prea mult viaţa de noapte. Boxele au răsunat din nou la capacitate maximă, iar cluburile au fost pline.

La miezul nopţii, ca în toată ţara, clopotele bisericilor răsunau şi în Centrul Vechi al capitalei. Dar nu au dominat peisajul prea mult timp. La câţiva metri distanţă, boxele cluburilor dăduseră deja startul distracţiei. Printre oameni cu lumânări, pe străzi nu au lipsit nici animatorii.

Motivele pentru care oamenii au luat lumină au fost din cele mai diverse. Şi a mers bine pentru toată lumea. Mai ales pentru patronii de localuri. Ca în orice sâmbătă, cluburile au fost pline. Iar distracţia continuă şi zilele următoare, pentru că vacanţa se întinde până miercuri.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Zeci de creştini din Bucureşti au mers de la slujbă în club, în Centrul Vechi (Video)