Antena Meniu Search
x

CRIMĂ ABOMINABILĂ comisă de o ROMÂNCĂ, în Italia! Femeia și-a ucis iubitul italian cu 12 LOVITURI DE CUŢIT în această dimineaţă. Apoi a făcut un GEST ŞOCANT

O româncă a îngrozit Italia, după ce, în această dimineaţă, şi-a ucis iubitul cu peste 12 lovituri de cuţit. Potrivit presei din Peninsulă, imediat după crimă, femeia a sunat la Poliţie.

O româncă a îngrozit Italia, după ce, în această dimineaţă, şi-a ucis iubitul cu peste 12 lovituri de cuţit. Potrivit presei din Peninsulă, imediat după crimă, femeia a sunat la Poliţie.

Fapta oribilă a fost comisă în această dimineaţă, cu puţin timp înainte de ora 6:00. 

Victima, Claudio Palladino, în vârstă de 60 de ani, a încercat să fugă după ce a fost înjunghiat, însă a căzut pe scări şi a murit la puţin timp după.

Pe acelaşi subiect

GALERIE FOTO: CRIMĂ ABOMINABILĂ comisă de o ROMÂNCĂ, în Italia! Femeia și-a ucis iubitul italian cu 12 LOVITURI DE CUŢIT în această dimineaţă. Apoi a făcut un GEST ŞOCANT

Surse apropiate anchetei au declarat pentru jurnaliştii italieni că bărbatul a fost înjughiat cu peste 12 lovituri de cuţit.

Până la această oră nu există informaţii care să releve ce anume a făcut-o pe românca de 50 de ani să recurgă la un asemenea gest.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

"De ce-mi faci asta?". Şi-a atacat fosta iubită cu două CUŢITE, apoi i-a CRESTAT CU LAMA zâmbet de Joker! Fata l-a implorat s-o cruţe (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT: "Există riscul să facă p... pe ea"

IMAGINI RARE cu Vladimir Putin! Preşedintele rus, făcut CIUCIULETE în timpul unei ceremonii, la Kremlin (VIDEO)

OROARE într-un sat din Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 24 de ani a ÎNJUNGHIAT două bătrâne, a ameninţat un taximetrist, i-a furat maşina, apoi a dispărut (VIDEO)

ANUNŢ pentru toţi angajaţii din România! Modificări IMPORTANTE anunţate de Olguţa Vasilescu

Familie de ROMÂNI, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia. Mama a MURIT PE LOC, soţul şi cei doi copii ai lor sunt ÎN STARE GRAVĂ (IMAGINI ŞOCANTE)

Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » CRIMĂ ABOMINABILĂ comisă de o ROMÂNCĂ, în Italia! Femeia și-a ucis iubitul italian cu 12 LOVITURI DE CUŢIT în această dimineaţă. Apoi a făcut un GEST ŞOCANT