Antena Meniu Search
x

Crimă teribilă într-o comună de lângă Timişoara, după ce doi colegi de muncă s-au îmbătat şi s-au luat la bătaie

Crimă şocantă într-o comună de lângă Timişoara. Mai multe pahare de băutură au aprins scânteia între doi colegi de muncă.

Iulia Dumitrașcu
de Iulia Dumitrașcu

la 13.07.2020, 10:57

Vezi și
  • Alcoolul i-a luat minţile tânărului de 20 de ani.
  • Într-un exces de furie a sărit la gâtul colegului său.

De la ceartă la bătaie a mai fost doar un pas, iar scandalul dintre ei a degenerat, până când unul dintre ei a sărit la gâtul celuilalt. Când a văzut că l-a lăsat fără suflare, chiar agresorul a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112.

Aşa a început totul. După câteva pahare, conflictul a degenerat. Cei doi bărbaţi de 20, respectiv 35 de ani munceau împreună de câteva zile pe şantierul unei case aflate în construcţii, din localitatea Chişoda, lângă Timişoara.

S-au pus pe băut, iar alcoolul i-a luat minţile tânărului de 20 de ani, care, într-un exces de furie a sărit la gâtul colegului său şi l-a lăsat fără aer.

Bărbatul vinovat: L-am omorât! Aia e problema. Cea mai gravă! Îţi dai seama că îmi pare rău.

Când şi-a dat seama ce a făcut, individul a sunat chiar el la 112 şi a dat alarma. Era, însă, prea târziu.

Dr. Magda Ianoş, SMURD Timiş: La locul solicitării, l-am găsit într-adevăr inconştient, în stop cardiorespirator. S-au început manevrele de resuscitare, nereuşite, din păcate.

Victima a fost preluată de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei, iar agresorul a fost dus de poliţişti la secţie şi reţinut pentru 24 de ore. Astăzi, va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă în dosarul penal deschis pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Crimă teribilă într-o comună de lângă Timişoara, după ce doi colegi de muncă s-au îmbătat şi s-au luat la bătaie