Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimele detalii ale crime din staţie de metrou din Capitală. Suspecta ar fi îngrijit copii în Spania

Principala suspectă a cumplitei crime din staţia de metrou din Capitală a fost prinsă azi-noapte în faţa unui mall din centru.

de Redactia Observator

la 13.12.2017 , 16:52

O tânără de doar 25 de ani a fost împinsă pe şine, chiar în faţa unei garnituri. O femeie, care nu o cunoştea, pur şi simplu, a aruncat-o de pe peron. Şocant este că aceeaşi individă, cu câteva ore înainte, ar fi încercat să ucidă în acelaşi fel o altă tânără. Principala suspectă a cumplitei crime a fost prinsă azi-noapte în faţa unui mall din centru.

Tânăra de 25 de ani nu a avut nicio şansă. Femeia a pândit-o şi într-un moment în care nu era atentă, pentru că ar fi butonat telefonul mobil, a împins-o pe şine, în faţa unui metrou care tocmai ieşea din tunelul de la Dristor. Victima ar fi reuşit să se ridice, spun surse din anchetă, dar femeia ar fi împins-o din nou, cu piciorul.

Femeia suspectată că ar fi comis oribila crimă ar mai fi avut o tentativă cu doar câteva ore înainte. Într-o altă staţie de metrou. Costin Georgian. Victima avea aceleaşi semnalmente ca tânăra decedată. 

Vezi și

Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei:

A fost, tot aşa, împinsă, dar nu i s-a întâmplat, din fericire, absolut nimic. Şi în jurul orei 20 s-a prezentat la poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană şi aici. 

Tânăra ar fi observat la timp intenţia criminală şi a opus rezistenţă. La un moment dat, chiar s-ar fi luptat cu agresoarea şi aşa a reuşit să fugă. 

Suspecta principală în aceste două cazuri a fost prinsă azi-noapte în faţa unui mall din centrul Capitalei. Femeia de 36 de ani e din Craiova şi nu îşi cunoştea victimele. Timp de 8 ani de zile ar fi lucrat în Spania, îngrijea copii, spun surse din anchetă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Ultimele detalii ale crime din staţie de metrou din Capitală. Suspecta ar fi îngrijit copii în Spania