Antena Meniu Search
x

Video Crimă descoperită întâmplător după un accident rutier în Botoșani. Polițiștii cred că șoferul ar fi intrat intenționat în copacul de pe marginea drumului

Descoperire șocantă făcută de polițiștii din Botoșani, după ce au mers la un accident, în localitatea Ipotești.

de Monica Palade

la 12.01.2024, 13:21

Vezi și

Un bărbat de 61 de ani a intrat cu mașina direct într-un copac aflat pe marginea drumului. Deși inițial, s-a crezut că a fost doar un incident rutier, ulterior avea să ia în considerare și o posibilă tentativă de sinucidere. Și asta pentru că în casa bărbatului, oamenii legii au dat peste cadavrul soției acestuia, care avea pe trup urme vizibile de violență, fiind înjunghiată de mai multe ori.

Tentativă de sinucidere după crimă

Totul a ieșit la iveală după accidentul rutier care a avut loc vineri dimineața. Autoturismul condus de bărbatul de 61 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a izbit în plin de un copac de pe marginea drumului. La sosirea pompierilor, șoferul era conștient, dar încarcerat în autoturism. Ulterior, el a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii s-au deplasat la casa bărbatului pentru a-i anunța familia, însă aici aveau să asiste la o altă scenă de coșmar. Fiul șoferului își găsise mama într-o baltă de sânge, fiind înjunghiată de mai multe ori.

Oamenii legii au deschis o anchetă și au solicitat la fața locului o echipă de criminaliști. Urmează să se stabilească cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile și să stabileasă dacă este într-adevăr vorba de o crimă urmată de o tentativă de sinucidere. Soțul victimei încă nu are calitatea de suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Crimă descoperită întâmplător după un accident rutier în Botoșani. Polițiștii cred că șoferul ar fi intrat intenționat în copacul de pe marginea drumului