Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Crimă învăluită în mister la Cluj. O femeie, mai tânără cu aproape patru decenii ca soţul ei, suspectată că l-a ucis cu sânge rece

O crimă învăluită în mister a avut loc într-o comună din judeţul Cluj. O femeie a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, mai în vârstă cu aproape patru decenii, a murit subit. Deşi la prima vedere, victima nu avea urme de violenţă pe corp, poliţiştii şi criminaliştii care au venit la faţa locului au găsit indicii că ar fi vorba despre mai mult decât atât. Iar autopsia a scos la iveală că este vorba despre o crimă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.04.2022 , 14:10

Principalul suspect în acest caz este chiar soţia bărbatului de 66 de ani. Este vorba despre o tânără în vârstă de 29 de ani care era şi asistentul personal al bărbatului. Acesta avea de ceva timp un picior amputat, aşa că femeia îl avea pe bărbat în grijă şi chiar era plătită pentru acest lucru. Cei doi erau căsătoriţi de ceva timp, iar el se afla la a doua căsnicie.

Chiar femeia a fost cea care a sunat la 112 şi a spus că l-a găsit pe bărbat fără viaţă, anchetatorilor li s-a părut ceva suspect, deşi pe trupul bărbatului nu se aflau semne de violenţă. După efectuarea necropsiei s-a stabilit faptul că bărbatul a murit prin asfixiere şi cel mai probabil aceasta a fost una provocată.

Ancheta continuă în acest caz, iar momentan femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pentru omor şi urmează să fie dusă în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Imagine arhivă
Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Crimă învăluită în mister la Cluj. O femeie, mai tânără cu aproape patru decenii ca soţul ei, suspectată că l-a ucis cu sânge rece