Antena Meniu Search
x

Video Crima odioasă care a îngrozit Bucureştiul: o educatoare a fost ucisă, iar de 3 zile criminalul se plimbă liber. Principalul suspect e chiar soţul femeii

O crimă oribilă a declanşat panica în Capitală! O educatoare din Bucureşti a fost ucisă cu sânge rece, în propria casă, iar criminalul e încă liber după trei zile. Principalul suspect este soţul femeii şi tatăl celor doi copii. Cei doi erau în divorţ, iar una din fete avea chiar un ordin de protecţie împotriva lui. Vecinii femeii se tem să mai iasă din casă câtă vreme criminalul e pe străzi.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 15.08.2021, 19:48

Vezi și

"De 3 zile se învârte prin Bucureşti şi nu se pune mâna pe el. Să-l prindă cât mai repede că nu ştie ce îi mai vine prin cap şi ce mai vede ciudat şi pe unde mai apare!". Este strigătul disperat al rudelor femeii ucise care cer să se facă dreptate.

Victima, Liliana, avea 48 de ani. A fost înjungiată de mai multe ori chiar în casa în locuia, joi dimineaţă. Suspectul principal este soţul cu care se afla în divorţ. Doar că de la crimă, bărbatul este de negăsit. Tragedia a avut loc la etajul acestei case din sectorul 2 al Capitalei. 3 zile au trecut de atunci, iar poliţiştii încă supraveghează locul crimei asta pentru că ucigaşul se află încă în libertate, iar vecinii spun că se tem pentru viaţa lor.

Ce spune expertul criminalist

"El tot stă în libertate, şi tot circulă, dă scrisori. A trimis prin  curierat trotinete la copii. S-a dus la o rudă mai în vârstă acasă", spune o rudă. "De cele mai multe ori, un autor fie se predă, fie se sinucide, fie este prins unde se ascunde. Din ce ştim el umblă, este în permanentă mişcare, îmi trimite ideea că are şi niste probleme de natură psihică", a declarat Dan Antonescu, criminolog.

Uşa nu a fost forţată pentru că bărbatul avea cheile de la casă. Şi deşi erau în divorţ, femeia îi permitea să mai vină acasă. Aveau împreună două fete care în momentul crimei erau plecate. Bărbatul avea ordin de restricţie împotriva uneia dintre fiice. Rudele femeii spun că individul era gelos şi agresiv. "Devenise agresiv. De aia şi circa 7 de poliţie a avut probleme cu el. Au vrut să-l încătuşeze şi s-au tăvălit cu el pe acolo. Erau în divorţ, era de o gelozie rară. Era gelos şi pe rudele ei. Era foarte gelos şi acum că trebuia să plece să o ia pe fată s-o fi gândit că cine ştie ce sau cine ştie pe cine. I s-a pus pata şi a făcut ce a făcut", a declarat o rudă a victimei.

"Modul în care a acţionat, violenţa de care a dat dovadă, în opinia mea, reprezintă ceea ce a trăit el, frustrarea şi nu neapărat frustrarea, ci trebuia pedepsită femeia pentru că şi-a permis să-l înfrunte. Şi-a permis să intenteze acţiune de divorţ", a declarat Dan Antonescu, criminolog. Bărbatul riscă să stea după gratii până la 20 de ani pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crima odioasă care a îngrozit Bucureştiul: o educatoare a fost ucisă, iar de 3 zile criminalul se plimbă liber. Principalul suspect e chiar soţul femeii