Antena Meniu Search
x

Video Crimă oribilă la Călăraşi: a băut şi şi-a înjunghiat cumnata. Plângerile la poliţie au fost ignorate: "Trebuia să aibă multă puşcărie, dar s-au ascuns dosare"

Crimă oribilă la Călăraşi. Un bărbat băut şi-a înjunghiat mortal cumnata de 52 de ani şi l-a rănit grav pe ginerele femeii. Fratele agresorului spune că aveau probleme mai vechi în familie, însă nu a crezut că este în stare să comită o asemenea atrocitate. Întreaga comunitate este în stare de şoc.

de Alexandra Bucuroiu

la 27.07.2021, 10:26

Vezi și

Fiica femeii ucise a înlemnit când şi-a văzut mama pe jos, fără suflare, în curtea casei. I s-a făcut rău imediat şi a leşinat. Sora ei, aflată în Germania, şi-a sunat tatăl în repetate rânduri să-l convingă să meargă acasă. N-a vrut să-i spună ce s-a întâmplat, pentru a nu-i provoca un şoc.

"După câteva minute mă sună iar şi zice: 'Hai, vino acasă, nu e bine mami!' şi după mă sună şi un vecin şi-mi spune: 'Dane, hai acasă repede.' Şi am venit şi am văzut o aici întinsă, acoperită", a declarat Dănuţ Chiriţă, soţul femeii ucise. Călău i-a fost chiar cumnatul său. Criminalul avea casă chiar lângă fratele său, doar că de câţiva ani nu se mai înţelegeau. "Fratele meu... numai frate să nu-i spui. De 3 ani nu mai era relaţia bună. Când a început cearta i-am zis ţine cont că mie nu mi trebuie nici cât e negru sub unghie ce e pe partea aia aşa, dar o să vii la mine pentru o semnătură", a mai declarat bărbatul.

Ucigaşul, în vârstă de 47 de ani, băut bine şi pus pe scandal, a intrat în curtea fratelui său şi a înjunghiat-o pe cumnata sa cu un cuţit. Atacatorul l-a înjunghiat şi pe ginerele femeii ucise, însă acesta a reuşit să fugă de la locul crimei. La câţiva metri distanţa, i s-a făcut rău, s-a prăbuşit pe asfalt şi a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital. Tânărul de 22 de ani a fost operat şi este în stare stabilă. Soţul femeii decedate spune că agresorul a comis multe infracţiuni, doar că poliţia nu a făcut nimic.

"Şi asta datorită unui poliţist, fost politist, acum a ieşit la pensie. Ăsta trebuia să aibă multă puşcărie, dar câte dosare a ascuns ăsta ca să nu facă puşcărie", a mai declarat Dănuţ Chiriţă. Criminalul a fost prins la faţa locului şi a fost dus la audieri. Şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă la Călăraşi: a băut şi şi-a înjunghiat cumnata. Plângerile la poliţie au fost ignorate: "Trebuia să aibă multă puşcărie, dar s-au ascuns dosare"