Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă comisă de un român în Italia. L-a ucis cu târnăcopul pentru că nu l-a plătit (VIDEO)

Crimă oribilă comisă de un român în Italia. Conaţionalul nostru, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat pentru uciderea italianului Vincenzo Caruso, de 67 de ani. Incidentul a avut loc marţi, în Roccagloriosa, o localitate din provincia Salerno, regiunea Campania, aflată în sud-vestul Peninsulei. 

Crimă oribilă comisă de un român în Italia. L-a ucis cu târnăcopul pentru că nu l-a plătit Vezi și

Crimă oribilă comisă de un român în Italia. Conaţionalul nostru, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat pentru uciderea italianului Vincenzo Caruso, de 67 de ani.

Incidentul a avut loc marţi, în Roccagloriosa, o localitate din provincia Salerno, regiunea Campania, aflată în sud-vestul Peninsulei. 

Potrivit presei din Italia, cei doi s-au încăierat din cauza unei datorii pe care Vincenzo Caruso i-o datora românului pentru o reparaţie făcută la maşina italianului.

Supărat că acesta din urmă a întârziat cu plata, românul l-a rănit la picioare cu un cuţit, apoi l-a lovit la cap cu un târnăcop.

Românul, care ar fi mărturisit crima, se află în custodia poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă comisă de un român în Italia. L-a ucis cu târnăcopul pentru că nu l-a plătit (VIDEO)