Antena Meniu Search
x

Crima din Săcele. Poliţiştii au găsit o seringă ascunsă în sobă

Un caz înfiorător a dat alarma în judeţul Constanţa. Un tată şi-a ucis fiica de 14 ani, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi otrăvit-o cu o substanţă necunoscută. Chiar sora ei mai mică a găsit-o fără suflare şi a sunat la 112.

Vezi și

Un caz înfiorător a dat alarma în judeţul Constanţa. Un tată şi-a ucis fiica de 14 ani, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi otrăvit-o cu o substanţă necunoscută. Chiar sora ei mai mică a găsit-o fără suflare şi a sunat la 112. Medicii nu au mai putut s-o salveze. Tatăl acuzat de crimă a fost transportat de urgenţă la spital şi este în comă. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Apelul care a îngrozit autorităţile s-a înregistrat la ora 14 şi 20 de minute. O fetiţă de 11 ani din comuna Săcele, aflată la aproape 50 de kilometri de oraşul Constanţa, a anunţat că şi-a găsit sora şi tatăl căzuţi inconştienţi în casă.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi aşteptat ca soţia de care divorţase să plece la serviciu, iar fata cea mică la şcoală. Când a rămas singur cu fiica de 14 ani, a atacat-o. După ce a lovit-o, ar fi otrăvit-o. Apoi, a încercat să îşi ia şi el viaţa, în acelaşi mod. Poliţiştii au găsit o seringă ascunsă în sobă.

Cazul este anchetat acum de procurorii de la Parchetul pe lângă Tribunalul Constanța. Fata de 11 ani care a dat alarma este în stare de şoc şi are nevoie de consiliere. Mâine, după autopsia fetei de 14 ani, se va stabili exact şi cauza morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Crima din Săcele. Poliţiştii au găsit o seringă ascunsă în sobă