Antena Meniu Search
x

Criminalul cu BMW din Piteşti a fost prins de poliţiştii rutieri! Are 19 ani şi făcea şcoala de şoferi (Foto)

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Piteşti, a murit noaptea trecută, în urma unui grav accident rutier produs de un tânăr cu BMW, care nu avea permis.

Criminalul cu BMW din Piteşti a fost prins de poliţiştii rutieri - epitesti.ro

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Piteşti, a murit noaptea trecută, în urma unui grav accident rutier produs de un tânăr cu BMW, care nu avea permis.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 23.00, pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti.

Marian Oniţă (49 de ani) se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, iar pe scaunul din dreapta faţă se afla soţia sa, Aurelia Oniţă (47 de ani).

La un moment dat, şoferul a încercat să întoarcă peste marcajul continuu, maşina fiind izbită violent de un BMW Seria 5 condus de Florin Petrescu, un tânăr de 19 ani care nu avea permis, dar care urma cursurile unei şcoli de şoferi.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului violent, cei doi soţi din Logan au fost grav răniţi, în timp ce criminalul cu BMW a fugit de la locul accidentului.

El a fost prins de poliţiştii rutieri câteva ore mai târziu, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Cei doi soţi au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie.

Astăzi, tânărul de 19 ani va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Criminalul cu BMW din Piteşti a fost prins de poliţiştii rutieri! Are 19 ani şi făcea şcoala de şoferi (Foto)