Antena Meniu Search
x

Reacţia incredibilă a unui medic de la Urgenţe după ce o bătrânică a stat ore în şir pe un scaun: 'Este o boschetăriţă' (Foto)

Situaţie incredibilă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploieşti. Un medic a avut o reacţie surprinzătoare în cazul unei bătrâne care a aşteptat ore în şir.

Situaţie incredibilă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploieşti. Un medic a avut o reacţie surprinzătoare în cazul unei bătrâne care a aşteptat ore în şir.

Totul s-ar fi întâmplat pe 31 martie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

O bătrână găsită căzută pe stradă a fost adusă cu ambulanţa şi lăsată în sala de aşteptare.

Potrivit martorilor, femeia a stat ore în şir pe un scaun fără să fie băgată în seamă.

Pe acelaşi subiect

"Cineva îi dă o banană bătrânei, apoi nişte tineri îi aduc o sticlă de apă minerală şi un pahar de plastic şi o ajută să bea. Trei pahare de apă a băut săraca. Asistenta de la Triaj cheamă o infirmieră să o ducă în sală. Ajutată de doi tineri, o aşează pe bătrâna care abia se ţinea pe picioare într-un căruţ şi merge în serviciul de urgenţă. În sala de aşteptare, lumea răsufla uşurată pentru că, după 5 ore, bătrânica este băgată în seamă. Dar minunea a ţinut 10 minute după care bătrâna este scoasă din nou în sala de aşteptare", ne-a scris un martor pe Facebook.

Batrana a stat ore in sir pe un scaun din Unitatea de Primiri Urgente Ploiesti

Reacţia medicului de la Urgenţe i-a şocat pe toţi cei care aşteptau în sala UPU Ploieşti.

Bătrâna a fost scoasă afară şi pusă să aştepte în continuare.

"Medicul de la Triaj, un bătrânel cu păr alb, îi atrage atenţia asistentei să nu îi mai deranjeze căci bătrâna este o boschetăriţă şi se va ocupa de ea când şi dacă o să aibă timp. S-a făcut linişte, nimeni nu a mai îndrăznit să comenteze, poate din teamă că vom fi consideraţi boschetari şi alungaţi din serviciul UPU Ploieşti de gardienii care ne urmăreau fiecare mişcare", a mai scris bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Reacţia incredibilă a unui medic de la Urgenţe după ce o bătrânică a stat ore în şir pe un scaun: 'Este o boschetăriţă' (Foto)