Antena Meniu Search
x

Criminalul din Făget a consumat trei tipuri de droguri înainte să ucidă (Video)

Ionel Boldea, criminalul din Făget care a ucis un om şi a rănit alţi cinci în mai puţin de o oră, ar fi consumat trei tipuri de droguri înainte să comită atacurile.

Ionel Boldea a fost fost testat pozitiv pentru droguri
Criminalul din Făget a consumat trei tipuri de droguri înainte să comită atacurile - Observator.tv

Ionel Boldea, criminalul din Făget care a ucis un om şi a rănit alţi cinci în mai puţin de o oră, ar fi consumat trei tipuri de droguri înainte să comită atacurile.

Individul de 33 de ani, capturat în această dimineaţă de poliţiştii din Timiş, a fost dus la spital pentru a i se lua probe de sânge. 

Potrivit unor surse spitaliceşti, citate de Antena 3, medicii ar fi identificat trei tipuri de droguri în sângele lui Ionel Boldea. 

De altfel, el a recunoscut în fața polițiștilor că a consumat droguri.

Ionel Boldea a fost prins la mai puțin de 24 de ore de la atacuri, noaptea trecută, în jurul orei 2.30, de către un echipaj al Poliției de Frontieră, în localitatea Bighici, aproape de locuința sa.

Individul de 33 de ani, care a ucis un om şi a rănit alţi cinci în mai puţin de o oră, era într-o maşină. Polițiștii aflați în filtru au observat că se apropie un Volkswagen Jetta roşu cu farurile stinse și i-au făcut semn să oprească.

Când vehiculul a oprit, agenţii l-au imobilizat pe bărbatul care nu a opus rezistență. 

Momentul capturării criminalului din Făget a fost filmat.

Ionel Boldea a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru audieri. Bărbatul este acuzat de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducere sub influența stupefiantelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Criminalul din Făget a consumat trei tipuri de droguri înainte să ucidă (Video)