Antena Meniu Search
x

Video Cruzime fără margini în Brăila. Doi copii au snopit în bătaie o bătrână în curtea casei, după ce au încercat să o jefuiască

Doi copii, de 13 şi 15 ani, au bătut crunt o bătrână de 73 de ani, după ce au încercat s-o jefuiască. Atenţie vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 27.01.2024, 14:30

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum unul dintre indivizi intră în casa femeii, iar imediat după ce vede că în locuinţă este cineva, încearcă să se facă nevăzut. 

Bătrâna, snopită în bătaie în curtea casei

Speriată, bătrâna iese în curte, iar atunci celălalt tânăr se năpusteşte asupra ei, o trânteşte la pământ, iar ulterior o snopeşte în bătaie. Conform poliţiştilor, grozăvia a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

"Din primele cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi observat în curtea locuinței sale două persoane necunoscute, iar la vederea acesteia, cei doi ar fi lovit-o, după care au fugit. Femeia, în vârstă de 73 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităților specifice efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri, de 13 și 15 ani, ambii din satul Corbu Nou", au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Cruzime fără margini în Brăila. Doi copii au snopit în bătaie o bătrână în curtea casei, după ce au încercat să o jefuiască