Antena Meniu Search
x

Foto Cruzime fără margini: o căţeluşă de 3 ani, ucisă în chinuri groaznice de un sucevean. Ce riscă bărbatul

Cruzime fără margini la Suceava, unde un bărbat și-a omorât câinele, lovindu-l în cap cu o țapină, după ce anterior îl băgase într-un sac. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 15:30

Ce pedeapsă riscă bărbatul

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor - IPJ Suceava au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un bărbat de 50 de ani din comuna Ulma pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Şi-a ucis câinele în bătaie

În 8 decembrie 2023, bărbatul ar fi ucis prin aplicarea mai multor lovituri în zona capului cu o țapină un câine, având caracteristici morfologice asemănătoare rasei Husky, de sex feminin, în vârstă de aproximativ 3 ani, animal pe care îl deținea în satul Nisipitu. Cu o zi înainte, acesta i-ar fi aplicat animalului mai multe lovituri cu un obiect contondent, lovituri în urma cărora câinele a rămas inconștient, după care l-a introdus într-un sac și l-a aruncat într-o zonă situată în spatele locuinței de domiciliu.

Luni, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus măsura reținerii față de barbatul de 50 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava, relatează news.ro.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cruzime fără margini: o căţeluşă de 3 ani, ucisă în chinuri groaznice de un sucevean. Ce riscă bărbatul