Antena Meniu Search
x

Video Cu poliţia pe urme, un şofer a luat-o la goană pe străzile din Constanţa. Ce avea de ascuns bărbatul

Un şofer teribilist a fost urmărit doi kilometri prin Constanţa după ce nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni. O autospecială aflată în trafic a observat momentul şi a somat şoferul să oprească, însă tânărul aflat la volan a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie. Şoferul a mers agresiv şi a făcut depăşiri periculoase pentru a scăpa de oamenii legii, însă fără rezultat. După doi kilometri a fost imobilizat şi s-a constatat că avea permisul de conducere suspendat. 

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 21:58

Vezi și

O maşină a fost urmărită doi kilometri de poliţişti pe străzile din municipiul Constanţa, după ce şoferul a refuzat să oprească. El avea suspendat dreptul de a conduce.

Şofer fără permis, urmărit pe străzile din Constanţa

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, såmbătă, printr-un comunicat de presă, că o patrulă de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Constanţa a observat, vineri după amiază, pe strada Cumpenei, că pe sensul opus, o persoană traversa pe trecerea de pietoni, iar un autoturism nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere. 

"Poliţiştii au pornit semnalele luminoase şi acustice ale autospecialei, totodată folosind portavocea pentru a-l determina pe conducătorul auto să oprească. Şoferul nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea spre bulevardul I.C. Brătianu, în acest timp efectuând manevre riscante şi având un comportament agresiv în trafic. După aproximativ doi kilometri s-a reuşit imobilizarea acestuia, pe bulevardul I.C. Brătianu, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul, de 22 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs", se arată în comunicat. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cu poliţia pe urme, un şofer a luat-o la goană pe străzile din Constanţa. Ce avea de ascuns bărbatul