Antena Meniu Search
x

Cum a ajuns Clanul Caran cea mai de temut grupare interlopă din țară. A fost ridicat şi Nuredin Beinur, cunoscut drept "Spaima Litoralului"

Una dintre cele mai puternice grupări interlope din ţară a fost decimată de mascaţi. Liderii clanului Caranilor au fost săltaţi, în această dimineaţă, chiar din mijlocul unei petreceri. În conturile lor, procurorii au găsit 15 milioane de dolari, o avere provenită din fraude informatice şi exploatarea sexuală a unor tinere. Indivizii le obligau să se prostitueze şi să danseze în baruri.  

de Redactia Observator

la 23.11.2023, 14:25

Vezi și

În această dimineață, polițiștii i-au ridicat pe Aurel, Costel și Emil Răducan, șefii uneia dintre cele mai de temut grupări interlope din România. Odată cu liderii Clanului Caran a fost ridicat și Nuredin Beinur, cunoscut drept "Spaima litoralului". 

S-au făcut 84 de percheziții în București, Ilfov, Dolj, Gorj, Timiș și Brăila. Sunt vizate infracțiuni de proxenetism, cămătărie, spălare de bani, șantaj, organizarea ilegală a jocurilor de noroc, tentativă de omor sau tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit anchetatorilor, Clanul Caran a încercat să-și consolideze poziția în lumea interlopă și s-a alăturat mai multor grupări infracționale organizate. Potrivit aceleiași surse, a dezvoltat legături strânse cu gruparea condusă de Florian Tudor, zis "Rechinul" din Rovinari, cercetată pentru fraude informatice pe teritoriul SUA. Această grupare se ocupa de transferarea banilor obținuți ilegal pe teritoriul României.

Totodată, în perioada februarie - aprilie 2021, Clanul Caran a racolat și exploatat mai multe minore pe care le-a obligat să se prostitueze într-un club din Sectorul 1, mai notează procurorii anti-mafia. Indivizii vor ajunge la DIICOT, structura centrală, și urmează ca procurorii să stabilească dacă vor fi reținuți și ulterior trimiși în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cum a ajuns Clanul Caran cea mai de temut grupare interlopă din țară. A fost ridicat şi Nuredin Beinur, cunoscut drept "Spaima Litoralului"