Antena Meniu Search
x

Cum a fost prins un şofer român în Ungaria. Ce avea în maşină valorează 37.000 de euro, deşi el jură că nu ştia nimic

Un şofer român a fost prins, în Ungaria, cu o încărcătură în valoare de 37.000 de euro în maşină. Şoferul, precum şi pasagerul aflat în autoturism susţin că nu ştiau nimic despre ceea ce transportau, de fapt, la Roma. Plecaseră aşa din Galaţi.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 19:04

- Profimedia

Autorităţile din Ungaria au confiscat de la un şofer român aflat în drum spre Roma carcasele a peste 600 de păsări dintr-o specie protejată, relatează vineri MTI, potrivit Agerpres. În remorca maşinii oprite pentru inspecţie au fost găsite carcase congelate de sturz de vâsc împachetate în mai multe pungi. Păsările fuseseră ucise cu puşca, a precizat într-un comunicat NAV, autoritatea vamală ungară.

Păsările valorau 37.000 de euro

Şoferul şi pasagerul au afirmat că au plecat cu încărcătura din Galaţi şi nu ştiau nimic despre ce se află înăuntru sau despre expeditor. Valoarea păsărilor este estimată la 15 milioane de forinţi (37.000 de euro). NAV a anunţat poliţia naţională, a menţionat autoritatea în comunicatul citat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum a fost prins un şofer român în Ungaria. Ce avea în maşină valorează 37.000 de euro, deşi el jură că nu ştia nimic