Antena Meniu Search
x

Video Cum a reușit o tânără să "cumpere" rochia de mireasă mult visată cu 0 lei, la târgul de nunți de la Palatul Parlamentului

O căsnicie fericită începe cu o nuntă fără bătăi de cap. Asta şi-au propus sutele de expozanţi la cel mai mare târg de nunţi din ţară. Rochii de mireasă, verighete, limuzine, fotografi sau DJ, toate sunt cuprinse în ofertele celor mai dorite firme care organizează nunta perfectă. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 11.11.2023, 14:21

Vezi și

Dacă vă căsătoriți anul viitor și nu ați făcut încă toate planurile, târgul de nunți e locul perfect unde puteți să găsiți rochie de mireasă, locația ideală, costumul mirelui, machiaj, DJ, muzică. La Palatul Parlamentului sunt foarte mulți organizatori de astfel de evenimente. Sunt organizatori cu foarte mulți ani de experiență, care au organizat până la momentul actual mii de nunți. 

A câștigat o rochie de mireasă, fără să știe

A început așadar cea de a 38-a ediție a târgului de nunți și deja sunt foarte mulți vizitatori. În prima zi, aproximativ 5.000 de persoane au trecut pragul târgului în căutarea ceea ce-și doresc.

Prețurile sunt foarte accesibile la târgul de nunți. O rochie de mireasă poate să coste 1.000 de lei sau peste 10.000 de lei. Sunt și reduceri de Black Friday la târg, iar rochiile de mireasă sunt reduse și cu până la 90%. Printre toate rochiile expuse la târg, una costa 0 lei, doar că trebuia să o găsești. O domnișoară a găsit această rochie, fără să știe că nu va plăti nimic pe ea. I-a plăcut și, spre norocul ei, a și câștigat-o.

Vor fi și extrageri aici la târg iar cei care câștigă premiul cel mare vor primi și un set de verighete în valoare de 5.000 de euro. Extragerea va avea loc mâine la ora 16.00 pe scena ampalsată la Palatul Parlamentului. Tot aici se pot degusta vinuri, brânzeturi și dulciuri. Duminică este ultima zi a târgului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum a reușit o tânără să "cumpere" rochia de mireasă mult visată cu 0 lei, la târgul de nunți de la Palatul Parlamentului