Antena Meniu Search
x

Cum au încercat doi bărbaţi să plimbe un geamantan plin cu droguri din Spania în România. S-au ferit de poliţie cât au putut

Doi bărbaţi, unul de 34 şi celălalt de 36 de ani, au fost prinşi cu un geamantan plin cu droguri, pe care îl aduceau din Spania în România. Pitiseră bagajul într-un autocar, unde se afla şi unul dintre indivizi, ca pasager. N-au scăpat însă de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, care i-au prins în flagrant.

de Redactia Observator

la 09.03.2023 , 15:31

geamantane în autocar
Doi bărbaţi, prinşi cu un geamantan de droguri adus din Spania - Shutterstock (scop ilustrativ)

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au prins în flagrant doi bărbaţi care au adus din Spania un geamantan în care transportau şapte pachete de substanţă vegetală, cu privire la care există suspiciunea că sunt droguri de risc. Halucinogenele au fost aduse din Spania, cu autocarul. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, iar joi, vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Doi bărbaţi, prinşi cu un geamantan de droguri adus din Spania

”La data de 8 martie 2023, doi bărbaţi, de 34, respectiv 36 de ani, au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce transportau, cu ajutorul unui autoturism, un geamantan. În urma controlului efectuat, în interiorul geamantanului, poliţiştii au descoperit şi ridicat 3 kilograme de substanţă vegetală, de culoare oliv, ambalată în 7 pachete. Drogurile ar fi fost expediate din Spania, cu un autocar, în care a călătorit şi unul dintre bănuiţi, care a supravegheat coletul în timpul transportului”, informează, joi, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, potrivit news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate au deschis pe numele celor doi dosar penal pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc. Miercuri, cei doi au fost reţinuţi, iar joi vor fi prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Cum au încercat doi bărbaţi să plimbe un geamantan plin cu droguri din Spania în România. S-au ferit de poliţie cât au putut