Antena Meniu Search
x

Foto Cum funcţionează "schema şezlongul" pe litoral. Suma pe care a plătit-o o turistă pentru două şezlonguri: "Peste 5 ani, mai vin doar bogații aici"

O nouă metodă de înşelătorie prinde tot mai mult contur pe litoralul românesc. O turistă a povestit pe TikTok experienţa neplăcută de care a avut parte după ce a comandat două şezlonguri.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 13:02

Concediul Oanei a fost stricat de un moment mai puţin plăcut atunci când a ajuns pe plajă şi a vrut să ia două şezlonguri. "Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela. Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei? Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela?", spune Oana pe contul ei de TikTok.

În total, femeia a fost nevoită să plătească 180 de lei. Oana spune că în asemenea condiţii, în viitorul apropiat, doar cei foarte bogaţi îşi vor mai permite să vină pe litoralul românesc. "Peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații", a mai spus tânăra.

VIDEO AICI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cum funcţionează "schema şezlongul" pe litoral. Suma pe care a plătit-o o turistă pentru două şezlonguri: "Peste 5 ani, mai vin doar bogații aici"