Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a transformat o poveste de dragoste în caz penal. Un bărbat din Piteşti a ajuns după gratii după ce a cunoscut o tânără pe net

O relație la distanță s-a terminat cu o condamnare la închisoare pentru un bărbat din Piteşti. Pentru că tânăra a refuzat să se vadă cu el şi în viaţa reală, individul a început s-o şantajeze cu poze compromiţătoare şi s-o ameninţe cu moartea.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 09.03.2024, 19:56

Vezi și

"După nouă luni în care au vorbit doar pe rețelele de socializare, tânărul i-a cerut femeii să se întâlnească pentru a avea o relaţie şi în viața reală, însă ea a refuzat. Atunci a început coșmarul: femeia a fost șantajată cu publicarea unor imagini compromițătoare pe care i le trimisese individului în tot acest timp şi ameninţată cu moartea", transmite Diana Speretoiu, reporter Observator.

Închisoare pentru şantaj pe Facebook

"Tânărul i-ar fi cerut 7.000 de lei ca să nu distribuie pe Internet fotografiile indecente. I-a dat banii, apoi bărbatul a ajuns pe mâna Poliției. În faţa anchetatorilor, a spus că suma era, de fapt, un împrumut returnat", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

"Individul a fost trimis în judecată pentru șantaj și Judecătoria Pitești l-a condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu executare. Hotărârea instanței nu este însă definitivă. Curtea de Apel Piteşti va da verdictul final", mai spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cum s-a transformat o poveste de dragoste în caz penal. Un bărbat din Piteşti a ajuns după gratii după ce a cunoscut o tânără pe net