Antena Meniu Search
x

Video Cum se apără eleva filmată când trăgea pe nas ”liniuțe”: era praf de cretă. Fata e acuzată că a stricat imaginea școlii

O elevă din Mediaş a fost filmată de un coleg în timp ce inhala pe nas un praf alb, chiar în bancă, în timpul orei. După ce imaginile au apărut pe reţelele de socializare, adolescenta a fost mutată disciplinar pe motiv că a stricat imaginea şcolii. Fata se apără şi spune că a prizat praf de cretă.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.10.2021, 19:47

Vezi și

În imagini se vede cum tânăra, întoarsă cu spatele la profesoară, inspiră un praf alb. Filmarea a ajuns pe o reţea de socializare.

Csiki Atilla, inspector ISJ Sibiu: ”Doamna director a chemat imediat părinţii la şcoală. A fost anunţată şi poliţia”.

Eleva care a prizat praful alb de pe bancă, mutată disciplinar

Conducerea şcolii a dispus pedeapsa maximă pentru eleva care părea că se droghează, dar şi pentru colegul ei, care a filmat toată scena.

Pe acelaşi subiect

Csiki Atilla, inspector ISJ Sibiu: ”Mutarea disciplinară în altă unitate şcolară şi pentru eleva care apare în imagine, dar şi pentru elevul care a făcut înregistrarea”.

Contactată de Observator, directoarea şcolii a refuzat să dea un punct de vedere.

Eleva din Mediaș este vizată de o anchetă a DIICOT Sibiu

Alex Prunean, reporter Observator:Pentru că Legea Educaţiei prevede 10 clase obligatorii, pedeapsa maximă pe care a putut-o primi eleva din partea şcolii a fost transferul disciplinar la o altă unitate de învăţământ. Judecatorii în schimb, îi pot da o pedeapsă adevărată, cu închisoarea, între 3 şi 18 luni, în cazul în care se dovedeşte că praful resectiv a fost drog”.

Pe fir a intrat acum şi DIICOT Sibiu. Ofiţerii îi vor audia pe elevi pentrui a stabili dacă praful inhalat de elevă în timpul orei face parte din categoria subsţantelor interzise de lege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum se apără eleva filmată când trăgea pe nas ”liniuțe”: era praf de cretă. Fata e acuzată că a stricat imaginea școlii