Antena Meniu Search
x

Video Eleva unui liceu din Argeş a murit subit, în braţele colegilor, după ce s-a plâns de dureri groaznice de cap. Ultimele cuvinte ale fetei

Moarte suspectă într-un liceu din Argeş. O elevă de 16 ani a decedat subit, după prima oră de curs. Cu câteva minute înainte, copila se plânsese de dureri groaznice de cap. Cu ultimele puteri, le-a spus colegilor că nu-i este bine şi le-a cerut s-o ajute. Alertaţi, medicii n-au făcut decât să constate decesul. Poliţia a deschis acum anchetă.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 17:48

Vezi și

Nicoleta avea 16 ani şi era elevă în clasa a 11-a la Liceul Teoretic din Costeşti. Un copil aparent sănătos. Azi a plecat de dimineaţă de acasă. Nimic n-a dat de bănuit că o tragedie avea să se întâmple. După prima oră de curs, a început să se simtă rău. Copila acuza o durere groaznică de cap. Slăbită, abia se ţinea pe picioare. Cu greu, ajutată de colege, a mers la baie. Spera să-şi revină. A reuşit să facă doar câţiva paşi şi s-a prăbuşit.

Ileana Sandu, îngrijitoare: Am văzut-o că se ţine cu mâinile de ceafă. A zis că o doare rău, rău. A zis că se duce repede la baie că-i vine să vomite. I s-a făcut rău şi a căzut cu căpuţul pe una dintre fete.

Ultimele cuvinte ale fetei de 16 ani

Colegii şi îngrijitoarea au reuşit s-o ridice de pe podea şi să o ducă pe braţe înapoi în clasă. În tot acest timp, Nicoleta le spunea celor din jur că nu îi e bine şi cerea ajutor. Iar astea au fost ultimele cuvinte.

Pe acelaşi subiect

Nicoleta Ion, profesor: Când am ajuns noi i se făcuse rău. Ne-a indicat capul în spate şi ne-a spus că o doare foarte tare capul. I s-a făcut din ce în ce mai rău. Tatăl spune că nu avea probleme de sănătate.

Când au ajuns medicii, fata era în stop cardiorespirator. Au început s-o resusciteze şi au dus-o de urgenţă la spitalul din Costeşti. În zadar, însă. Inima ei nu a mai bătut.

Dr. Tudor Ionescu: Era în moarte cerebrală. Timp de 50 de minute n-a dat niciun semn cordul că şi-ar relua activitatea. Este o moarte subită.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi aşteaptă rezultatul autopsiei. Adolescenta nu avea vreun dosar medical în care să fie înregistrată cu afecţiuni medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Eleva unui liceu din Argeş a murit subit, în braţele colegilor, după ce s-a plâns de dureri groaznice de cap. Ultimele cuvinte ale fetei