Antena Meniu Search
x

Video Cum se "apără" şoferul britanic, gata să fugă din România după ce a lovit o tânără gravidă şi a ucis fătul. "A condus 500 km cu maşina lovită şi fără un far"

Şoferul străin care a vrut să fugă din ţară după ce a lovit o gravidă, în Capitală, a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul fusese prins ieri de poliţişti pe aeroportul din Cluj Napoca. Luat la întrebări de anchetatori, nu a vrut să declare nimic fără să fie prezent un avocat. Victima sa a ieşit de la Terapie Intensivă dar este încă în stare de şoc după ce şi-a pierdut pruncul

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 28.01.2023, 19:48

Vezi și

Ali Aboungab, britanic născut în Liban, în vârstă de 24 de ani, a fost dus vineri seară la audieri la Brigada Rutieră din Bucureşti. Tânărul nu a avut nimic de zis în apărarea sa. La fel a procedat şi când a ajuns în faţa anchetatorilor. A cerut imediat un avocat. Deşi accidentul a avut loc în Capitală, a fost capturat la Cluj-Napoca. Fusese dat în consemn la punctele de trece a frontierei, după ce agenţii au luat legătura cu firma de la care a închiriat un bolid de lux. 

Tânără gravidă în 8 luni, spulberată pe o trecere de pietoni din București

"Noi am dat toate dovezile. Poliţia ne-a contactat pe noi. Maşina a fost găsită", spune un reprezentant al firmei de închirieri auto. "Individul a condus peste 500 de km cu maşina lovită şi fără un far, de la Bucureşti şi până aici, peste drum de Aeoportul din Cluj. În acest loc a abandonat-o şi a încercat să fugă din ţară cu o cursă low-cost către Londra", arată Alex Prunean, reporter Observator.

Joi, acum două zile, tânărul, care potrivit martorilor circula cu viteză, a lovit o femeie însărcinată în opt luni în Sectorul 3 al Capitalei. Gravida traversa strada printr-un loc nepermis. "Fix după ce am traversat a venit cu o mega viteză, a ocolit un biciclist. M-am oprit în loc, eram sigură că se va întâmpla ceva urât", povesteşte un martor. 

Pe acelaşi subiect

Cu doar câteva clipe înainte de impact, britanicul a fost surprins de două camere de supraveghere ieşind dintr-un supermarket alături de încă o persoană. A intrat în maşină, a ieşit în trombă din parcare şi la doar 40 de secunde distanţă a avut loc accidentul cumplit.  

Femeia a pierdut sarcina, după accident

Medicii au efectuat de urgenţă o cezariană, dar fătul nu a supravieţuit. Dacă va fi găsit vinovat, Ali Aboungab poate primi o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cum se "apără" şoferul britanic, gata să fugă din România după ce a lovit o tânără gravidă şi a ucis fătul. "A condus 500 km cu maşina lovită şi fără un far"