Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Şi-a pierdut bebeluşul după ce a fost lovită de un şofer britanic. Bărbatul a lăsat-o să se chinuie, iar apoi a vrut să fugă şi din ţară

Tragedie pe o şosea din Capitală, seara trecută. O femeie însărcinată în opt luni a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada, printr-un loc nepermis. Deşi i-au făcut cezariană de urgenţă, medicii nu au reuşit să-i salveze bebeluşul. Şoferul care a rănit-o, un cetăţean britanic, a fugit de la locul accidentului. A fost prins în ultimul moment, chiar în timp ce se pregătea să plece din ţară de pe aeroportul din Cluj. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.01.2023, 19:28

Vezi și

Mihaela, în vârstă de 35 de ani, se îndrepta în jurul orei 18.35 spre locuinţa din sectorul 3 al Capitalei, aflată într-o zonă cu mai multe ansambluri rezidenţiale. Afară burniţa şi era deja întuneric. Ar fi traversat strada prin loc nepermis, pentru că pe o distanţă destul mare este doar o singură trecere de pietoni.  

Un şofer, care potrivit martorilor circula cu viteză mare, a lovit-o cu partea stângă a maşinii şi a aruncat-o la aproape 10 metri depărtare. Tânăra a rămas nemişcată pe asfaltul îngheţat. 

Cătălin Niculescu, martor: Am auzit bubuitura. Am coborât în faţa scării. Am văzut că este gravidă, conştientă. Am acordat primul ajutor. 

Martor: Fix după ce am traversat a venit cu o mega viteză, a ocolit un biciclist, m-am oprit în loc, eram sigură că se va întâmpla ceva urât. 

Pe acelaşi subiect

Şoferul, un cetăţean britanic născut în Liban, în vârstă de 24 de ani, n-a mişcat un deget s-o ajute. A fugit de la locul accidentului. Cu doar câteva clipe înainte de impact e surprins de două camere de supraveghere. Iese dintr-un supermarket împreună cu o persoană, intră în autoturism şi porneşte în trombă din parcare. 40 de secunde mai târziu, intră în tânăra însărcinată.

Bebeluşul abia mai respira în pântecele mamei când aceasta a ajuns la spital

Mihaela a ajuns imediat la spitalul Pantelimon, cu o fractură la picior dar şi cu dureri de abdomen. Medicii au decis că trebuie efectuată de urgenţă o cezariană. Bebeluşul abia mai respira în pântecele mamei. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Ore în şir s-au chinuit medicii să ţină în viaţă bebeluşul. Din păcate, noaptea trecută, starea femeii s-a înrăutăţit, iar copilul nu a mai putut fi salvat. 

Anchetatorii au încercat să îl găsească pe şofer cât mai repede. Nu mică le-a fost mirarea când au aflat că tânărul a gonit toată noaptea spre Cluj-Napoca. Ca să scape basma curată, a încercat să iasă din ţară cu avionul. 

Alex Prunean, reporter Observator: Individul a condus peste 500 de km cu maşina lovita şi fără un far de la Bucureşti şi până aici, peste drum de aeroportul din Cluj. În acest loc a abandonat-o şi a încercat să fugă din ţară cu o cursă low cost către Londra. 

La patru dimineaţa, şi-a cumpărat bilet de avion spre Anglia şi aştepta să se îmbarce. N-a apucat. În sistem era o alertă pe numele lui, aşa că poliţiştii de frontieră l-au oprit din drum. A fost dus să i se recolteze probe biologice. Anchetatorii vor să afle dacă era băut sau drogat. 

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Persoana în cauză va fi preluată de poliţiştii brigăzii rutiere şi condusă la sediul unităţii de poliţie în vederea continuării cercetărilor. 

Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă până la 7 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Şi-a pierdut bebeluşul după ce a fost lovită de un şofer britanic. Bărbatul a lăsat-o să se chinuie, iar apoi a vrut să fugă şi din ţară