Antena Meniu Search
x

Video Dans senzual în fața a zeci de copii, la spectacolul de Duminica Floriilor din Alexandria: "Doamne apără și păzește"

Show senzual în Alexandria, în Duminica Floriilor, una dintre cele mai importante sărbători creștine. "Spectacolul artistic" oferit de Sonny Flame și dansatoarele lui sumar îmbrăcate a atras cu siguranță privirile spectatorilor, chiar dacă printre ei s-au aflat și zeci de copii. "Dansul purificării sufletului" a ajuns, desigur, pe internet.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 11:21

Vezi și

"Dansul purificării sufletului la Alexandria, într-un spectacol plătit de Primărie, în duminică Floriilor, în față a sute de copii", se arată în postarea publicată pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

Reacțiile nu au fost tocmai pozitive, cel puțin pe internet. "Doamne apara si pazeste... satana in zi sfinta... aceste domnisoare au locul lor binestiut, aici sunt fix ca mustele in lapte... Halal primar are Alexandria...", a comentat o femeie. "Așa trebuie să aducă primaru să distreze lumea, în loc să se ocupe să aducă firmă care să se apuce de treabă să facă centru, dar lasă că este bine zice că nu au bani, bani au pentru dăspuiatele alea au", a fost de părere un alt bărbat.

La evenimentul "Târg de Florii" din Alexandria au mai fost ateliere de dezvoltare personală, ateliere culinare, spectacole cu experimente pentru copii precum și un târg caritabil cu decorațiuni de Paște și Florii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Dans senzual în fața a zeci de copii, la spectacolul de Duminica Floriilor din Alexandria: "Doamne apără și păzește"