Antena Meniu Search
x

Video "Dar ce? Ai fi vrut să îl las să se înece?" Un adolescent din Sibiu şi-a salvat cel mai bun prieten de la moarte. Deşi avea mâna în ghips, a sărit în apă după el

Nu toţi eroii poartă cape! Ne-a demostrat-o un adolescent din Sibiu care şi-a riscat propria viaţă pentru a-şi salva cel mai bun prieten de la înec. 
 

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 08:15

În timp ce se jucau pe marginea unui lac, unul dintre copii a scăpat o jucărie în apă. Fără să se gândească la consecinţe, băiatul de 14 ani a plonjat în apa rece ca gheaţa. Într-o fracţiune de secundă, însă, a început să se scufunde şi nu a mai putut ieşi singur la mal. Deşi avea braţul în ghips, când şi-a văzut prietenul la ananghie, adolescentul a sărit şi el în lac.

Şi-a salvat prietenul de la moarte 

Aflat încă la mal, fratele victimei a dat alarma. Până sosirea salvatorilor, cei doi copii au reuşit să să iasă singuri din ape. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, unul cu hipotermie, iar celălalt cu atac de panică. 

Vezi și

"A fost un gest de curaj extrem, un gest care trebuie urmat şi trebuie mediatizat, în condiţiile în care copilul a fost şi certat de mama lui. Răspunsul copilului a fost: Dar ce? Ai fi vrut să îl las să se înece?", spune Mirela Bădescu, SMURD Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 16 voturi
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Evenimente » "Dar ce? Ai fi vrut să îl las să se înece?" Un adolescent din Sibiu şi-a salvat cel mai bun prieten de la moarte. Deşi avea mâna în ghips, a sărit în apă după el