Antena Meniu Search
x

Video David a murit nevinovat, ucis de ambulanță pe o trecere de pietoni din Giurgiu. Băiețelul de 11 ani se întorcea de la fotbal cu prietenii

Accident incredibil în comuna Călugăreni din judeţul Giurgiu. Un băiat de 11 ani a fost ucis chiar în timp ce traversa strada. Copilul se afla pe trecere şi a fost accidentat de o ambulanţă, lovită la rândul ei de un TIR. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 04.01.2023, 13:55

Vezi și

Copilul se întorcea de la un antrenament de fotbal, pe bicicletă, împreună cu mai mulți prieteni. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni, a coborât de pe bicicletă, pentru a traversa regulamentar. O ambulanță i-a acordat prioritate, însă, din spate, un TIR înmatriculat în Bulgaria se pare că nu ar fi păstrat distanța necesară, nu a reușit să oprească la timp, iar autotrenul a izbit în plin ambulanța, care, la rândul ei l-a lovit foarte grav pe copil. A fost chemată imediat o altă ambulanță, iar echipajul a încercat să îi acorde primul ajutor copilului. Minorului i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

Tragedia s-a produs pe DN 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu

Potrivit Poliției Giurgiu, accidentul s-a produs pe DN 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu.

"Un cetățean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren, pe direcția de mers București-Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un echipaj din cadrul SAJ Giurgiu, condus de un bărbat, de 49 ani, din localitatatea Oinacu, județul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, echipajul SAJ a fost proiectat pe trecerea de pietoni, unde a acroșat un copil de 11 ani, din localitatea Călugăreni, căruia îi acordase prioritate de trecere. În urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul minorului de 11 ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauză și împrejurările în care a avut loc evenimentul​", a transmis IPJ Giurgiu.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » David a murit nevinovat, ucis de ambulanță pe o trecere de pietoni din Giurgiu. Băiețelul de 11 ani se întorcea de la fotbal cu prietenii