Antena Meniu Search
x

"De azi înainte te vom caută doar în inimile noastre. Odihnește-te în pace, tati!" Marius a murit cu zile, după ce a fost lăsat să agonizeze de șoferul care l-a lovit

Sfârșit dramatic pentru un bărbat de 43 de ani. Omul a fost lovit de șoferul unei autoutilitare și lăsat să agonizeze în stradă. S-a întâmplat la primele ore ale dimineții de sâmbătă. După 50 de minute și cuprins de remușcări, bărbatul de 35 de ani a revenit la locul faptei și a anunțat accidentul.

de Monica Palade

la 12.12.2022, 15:13

Din păcate pentru Marius B. nu s-a mai putut face nimic. Medicilor nu le-a mai rămas decât să constate decesul. Iubit și apreciat, bărbatul care avea doi copii, este plâns de cei dragi. Nimeni nu și-ar fi imaginat un astfel de accident dramatic.

“Ai plecat și mi-ai luat cu tine inima, lumina mea”

„De azi înainte nu te vom mai caută la telefon sau acasă. De azi înainte te vom caută doar în inimile noastre,singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată. Odihnește-te în pace, tati!”, a scris Sebi, unul dintre copiii bărbatului. “Ai plecat și mi-ai luat cu tine inima, lumina mea”, a scris și fiica sa. „Deci nu imi vine sa cred ....Încă o dată am văzut că în viața suntem doar pasageri astăzi râzi glumești iar mâine rămâi doar o amintire! Dumnezeu să te ierte prieten drag! Sincere condoleanțe familiei tale! Mulțumesc pentru prietenia noastră de ani buni”.

„Dumnezeu sa te odihnească în pace B. Marius !!!Vei rămâne pentru totdeauna șeful nostru de echipa!!!”, „Cuvintele nu își au rostul, ai plecat mult prea devreme și ai lăsat un gol imens în inimile noastre a tuturor celor care te-am cunoscut. De acum o sa ne mai bucurăm de prezenta ta doar prin amintirile frumoase cu tine. De acolo de sus sa ai grija ca și pana acum de soția și copii tăi! Odihnă veșnică, coleg drag!!”, “Pierdere ta este de neînlocuit! Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru familie în aceste momente de durere. Drum lin catre stele”, „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui bun ! Condoleante familiei îndurerate!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ce spun polițiștii

Din cercetări s-a stabilit că, un bărbat care conducea o autoutilitară pe DC 73, pe raza localității Călinești, în jurul orei 05.45 ar fi accidentat un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate și ar fi părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, ulterior, după aproximativ 50 de minute ar fi revenit la fața locului și a anunțat evenimentul, apelând numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Din păcate, pentru pieton nu s-a mai putut face nimic, echipajul medical sosit la locul accidentului declarând decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "De azi înainte te vom caută doar în inimile noastre. Odihnește-te în pace, tati!" Marius a murit cu zile, după ce a fost lăsat să agonizeze de șoferul care l-a lovit