Antena Meniu Search
x

De luni, se închide circulația pe Autostrada A2, sensul București-Constanța, la podul peste brațul Borcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, începând de luni, 6 noiembrie, circulația se va închide pe sensul de mers București - Constanța al Autostrăzii Soarelui, în zona podului peste brațul Borcea. 

de Redactia Observator

la 03.11.2023, 10:39

De luni, se închide circulația pe Autostrada A2, sensul București-Constanța, la podul peste brațul Borcea - Facebook

Restricțiile de circulație se vor aplica între 6 noiembrie și 23 decembrie.

Trafic restricționat pe podul peste braţul Borcea

Circulația va fi închisă pe A2, sensul de mers București – Constanța, între km. 142+885 și km. 148+215, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea. În zona lucrărilor, circulația va fi deviată pe calea II (Constanța - București), unde se va desfășura în ambele sensuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrările de reparații structurale realizate la podul dunărean peste brațul Borcea vor avea o perioada de serviciu de cel puțin 40 de ani, garanția fiind de 5 ani, precizează CNAIR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » De luni, se închide circulația pe Autostrada A2, sensul București-Constanța, la podul peste brațul Borcea