Antena Meniu Search
x

Foto De supărare că a pierdut la păcănele, un bărbat din Suceava s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc

Circ în amiaza mare în fața unui cazino din apropierea unui centru comercial din municipiul Suceava. În jurul orei 15.00, un bărbat a amenințat că se va autoincendia, dar și că va da foc imobilului unde funcționează cazinoul, relatează Monitorul de Suceava.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 19:25

Un bărbat a pierdut la păcănele, s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc
Un bărbat a pierdut la păcănele, s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc - Facebook/Monitorul de Suceava - Andrei Vasile

Din primele informații, persoana în cauză ar fi pierdut o sumă importantă de bani la păcănele în mai multe etape, iar marți a venit la cazino împreună cu prietena sa, dar i s-a interzis accesul în interior, scrie Monitorul de Suceava.

De supărare, a plecat și a revenit ulterior cu o canistră de benzină. O parte din benzină a turnat-o pe haine, iar o altă cantitate de combustibil pe jos. A amenințat că își dă foc și că va incendia și cazinoul.

La fața locului au fost mobilizate mai multe trupe de intervenţii, printre care reprezentanți ai IPJ Suceava, ai Poliției Locale, ai Jandarmeriei, dar și ai ISU, inclusiv o autospecială de stingere și un echipaj medical.

Bărbatul de 37 ani a fost convins să renunţe la gestul său

După mai multe discuții, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Prisaca Dornei, a fost convins să renunțe la gestul său. A fost preluat de echipajul medical și păzit de oamenii legii, a fost dus la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, de unde urma să fie transferat și internat la Secția de Psihiatrie din Burdujeni.

Ancheta a fost preluată de polițiști, care vor stabili dacă îi vor aplica bărbatului și vreo sancțiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » De supărare că a pierdut la păcănele, un bărbat din Suceava s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc