Antena Meniu Search
x

De teama războiului, un gălățean a mers la Urgențe cu vesta antiglonț pe el. Bărbatul le-a spus medicilor că vrea să fie pregătit

Un pacient al Spitalului Județean din Galați poartă vestă antiglonț din cauza războiului care ar putea să izbucnească în Ucraina. Bărbatul s-a prezentat la secția de urgențe deoarece avea o problemă medicală și le-a spus medicilor că vrea să fie protejat.

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 11:30

De teama războiului, un gălățean a mers la Urgențe cu vesta antiglonț pe el
De teama războiului, un gălățean a mers la Urgențe cu vesta antiglonț pe el - Hepta

Pacientul le-a spus cadrelor medicale că poartă vestă antiglonț pe stradă deoarece vrea să fie pregătit în cazul în care izbucnește un război în apropierea granițelor României. Incidentul a avut loc luni la spitalul gălățen și a fost relatat de medicul Paul Ichim.

„Pe undeva lumea a luat-o rara rău. Dacă un bărbat a venit la urgențe să se consulte, cu vesta antiglonț pe el, pentru că nu știe când începe răzbelul și vrea să fie protejat, ce mai vreți?”, a povestit medicul gălățean.

Bărbatul are 48 de ani și le-a mai spus medicilor că vesta a primit-o de la un club de airsoft unde este membru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » De teama războiului, un gălățean a mers la Urgențe cu vesta antiglonț pe el. Bărbatul le-a spus medicilor că vrea să fie pregătit