Antena Meniu Search
x

Video De unde a pornit atacarea iepuraşilor de ciocolată din magazine. Sute de oameni au crezut că se vor îmbogăţi după un clip pe TikTok

Vânătoarea iepuraşilor de ciocolată s-a mutat pe TikTok şi a produs pagube serioase în mai multe magazine din ţară! Un video în care un internaut pretinde că a găsit bani într-o figurină a dus la o adevărată isterie. Sute de persoane au distrus produsele direct pe raft, în speranţa că vor găsi bancnote. Producătorul transmite că sub ambalaj nu există decât o surpriză dulce. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 04.04.2024, 19:51

Vezi și

Mulţi clienţi nici măcar nu au mai cumpărat figurinele, le-au distrus direct în magazin, ca să vadă dacă au ceva în interior! 

Figurinele au fost sparte direct pe rafturi

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: La un alt lanţ de hypermarketuri, iepuraşii au dispozitive anti-furt, după ce mai multe figurine au fost sparte. Vom cumpăra şi noi câteva să vedem ce găsim în ele. 

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: La provocarea pe care am lansat-o, şi colegele mele au încercat trendul de pe TikTok, care este absolut fals, pentru că iepuraşii sunt goi pe dinăuntru! 

Pe acelaşi subiect

Paguba supermarketurilor se ridică la mii de lei. Reprezentanţii acestora au împânzit raioanele de dulciuri cu anunţuri. Iar pentru a pune capăt isteriei, un brand cunoscut de ciocolată a reacţionat pe reţelele sociale 

"Am văzut la rândul nostru clipurile de pe TikTok, referitoare la existența banilor în figurine de Paște. (...) Nu se află nimic înăuntru. Să nu stricăm bucuria oamenilor care le vor lua acasă pentru masa de Paște. "

Cei mai mulţi au înţeles mesajul

Femeie: Nu se dau bani gratis! Niciodată! 

Femeie: Sunt prea mulţi! N-ai de unde să ştii dacă chiar au pus bani sau nu! Oamenii pun botul la absolut tot ce e pe internet sau absolut tot ce se promovează! 

Cristian China Birta, specialist social media: Dacă se zicea că există o poezie de Eminescu acolo, nu se ducea nimeni să facă ce a făcut cu figurinele alea! Când a fost vorba de bani, bineînţeles că ne-am aruncat. Nu are cum tu, cel care vezi informaţia respectivă să fii acel norocos în viaţă, care fără să facă absolut nimic, dă de un bănuţ de aur. 

Nu este pentru prima dată când platforma TikTok crează isterie în jurul unui produs. În urma unor postări care au devenit virale, haine, creme, skateboard-uri sau vinyluri recomandate de diferiţi influenceri au fost "sold out" în câteva ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » De unde a pornit atacarea iepuraşilor de ciocolată din magazine. Sute de oameni au crezut că se vor îmbogăţi după un clip pe TikTok