Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră în Maramureş. Un ucrainean de 34 de ani, găsit plutind pe râul Tisa

Descoperire macabră în această dimineaţă în localitatea maramureşeană Bocicoiu Mare. Cadavrul unui bărbat ucrainean în vârstă de 34 de ani a fost găsit plutind pe râul Tisa.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 04.05.2022, 10:56

Descoperire macabră în Marmureş. Un ucrainean de 34 de ani, găsit plutind pe râul Tisa
Descoperire macabră în Marmureş. Un ucrainean de 34 de ani, găsit plutind pe râul Tisa - Shutterstock - foto ilustrativ

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care a constatat faptul că, la o distanță de aproximativ 15 metri față de malul râului Tisa, se afla un cadavru prins în vegetația de la nivelul râului Tisa. A fost solicitată intervenția lucrătorilor din cadrul I.S.U. Maramureș, care au adus la mal cadavrul unui bărbat de aproximativ 30-35 de ani.

În acelaşi timp în care poliţiştii Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației erau alertaţi despre găsire trupului neînsufleţit,  la Postul de Poliție Bocicoiu Mare se afla un bărbat de 56 de ani din Ucraina, care ar fi declarat dispariția cumnatului său de care nu mai știa nimic de câteva zile. Bărbatul de 56 de ani le-a descris polițiștilor semnalmentele persoanei dispărute, iar, ulterior, a fost condus la fața locului, ocazie cu care a identificat corpul neînsuflețit ca fiind al cumnatului său, un bărbat de 34 de ani din Ucraina. Cadavrul a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră în Maramureş. Un ucrainean de 34 de ani, găsit plutind pe râul Tisa