Descoperire macabră pe marginea unui drum din localitatea Valea Cânepii. Cadavrul unui bărbat a fost găsit, abandonat, în șanț

De Redactia Observator.
Publicat: 09.01.2021, 14:16.
Actualizat: 09.01.2021, 14:42

Descoperire macabră pe marginea unui drum din localitatea brăileana Valea Cânepii. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, într-un șanț de pe marginea șoselei. Cadavrul prezenta multiple traumatisme, fiind preluat de Medicina Legală, în vederea efectuării autopsiei.

Oamenii legii au demarat o anchetă

Oamenii legii au demarat o anchetă

Din primele cercetări a reieșit faptul ca, în cursul nopții trecute a avut loc un accident rutier, constându-se că un autovehicul a lovit un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă, șoferul părăsind locul faptei.

Victima este un bărbat în jur de 40 de ani din localitate, care muncea cu ziua pe la săteni. Potrivit fratelui bărbatului, acesta fusese văzut ultima dată în sat, la un chioșc, apoi dimineața a fost găsit mort, în șanț.

În acest moment se fac verificări în vederea identificarii autovehiculului si a șoferului și se continuaă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.