Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră pe marginea unui drum din localitatea Valea Cânepii. Cadavrul unui bărbat a fost găsit, abandonat, în șanț

Descoperire macabră pe marginea unui drum din localitatea brăileana Valea Cânepii. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, într-un șanț de pe marginea șoselei. Cadavrul prezenta multiple traumatisme, fiind preluat de Medicina Legală, în vederea efectuării autopsiei.

de Redactia Observator

la 09.01.2021, 14:42

Oamenii legii au demarat o anchetă
Oamenii legii au demarat o anchetă
  • Un bărbat a fost accidentat mortal, iar șoferul a fugit de la locul faptei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Din primele cercetări a reieșit faptul ca, în cursul nopții trecute a avut loc un accident rutier, constându-se că un autovehicul a lovit un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă, șoferul părăsind locul faptei.

Victima este un bărbat în jur de 40 de ani din localitate, care muncea cu ziua pe la săteni. Potrivit fratelui bărbatului, acesta fusese văzut ultima dată în sat, la un chioșc, apoi dimineața a fost găsit mort, în șanț. 

În acest moment se fac verificări în vederea identificarii autovehiculului si a șoferului și se continuaă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră pe marginea unui drum din localitatea Valea Cânepii. Cadavrul unui bărbat a fost găsit, abandonat, în șanț