Antena Meniu Search
x

Descoperire terifiantă. Trupul unui bărbat, găsit în râul Mureş. Cadavrul ar fi stat în apă aproximativ o lună

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Mureş, joi seară, în zona localităţii Pecica din judeţul Arad. Potrivit autorităților, bărbatul ar fi stat în apă aproximativ 30 de zile, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 21:44

Descoperire terifiantă. Trupul unui bărbat, găsit în râul Mureş. Cadavrul ar fi stat în apă aproximativ o lună
Descoperire terifiantă. Trupul unui bărbat, găsit în râul Mureş. Cadavrul ar fi stat în apă aproximativ o lună - Shutterstock

”În seara zilei de 11 mai a.c., în jurul orei 17,50, prin 112 a fost sesizată prezenţa unui cadavru în Mureş, în zona Pecica. Echipajul ISU a recuperat şi extras cadavrul la mal”, a transmis IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, din primele observaţii, este vorba despre un bărbat, adult. Trupul acestuia ar fi stat în apă aproximativ 30 de zile.

Trupul acestuia ar fi stat în apă aproximativ 30 de zile

”Cadavrul va fi transportat la SJML Arad pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei morţii, în vederea identificării acestuia şi luării măsurilor de urmare”, a precizat IPJ Arad.

Corpul bărbatului nu face parte din grupul de 12 persoane care s-au răsturnat cu barca tot pe râul Mureş, în 30 aprilie, acesta fiind găsit în amonte de localitatea Periam, unde a avut loc accidentul cu ambarcaţiunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Descoperire terifiantă. Trupul unui bărbat, găsit în râul Mureş. Cadavrul ar fi stat în apă aproximativ o lună