Antena Meniu Search
x

Descoperirea făcută de polițiști în locuința unui constănțean. "Comoara" ilegală l-a băgat direct în arest

Două persoane au fost arestate preventiv în Constanța pentru trafic internațional și intern de droguri, iar o a treia a fost pusă sub control judiciar, transmite Mediafax. În locuința uneia dintre persoanele în cauză s-au găsit peste 16 kg de canabis.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 15:53

Descoperirea făcută de polițiști în locuința unui constănțean. "Comoara" ilegală l-a băgat în arest
Descoperirea făcută de polițiști în locuința unui constănțean. "Comoara" ilegală l-a băgat în arest

Măsurile au fost luate după ce două dintre cele trei persoane cercetate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au depozitat în locuința uneia dintre ele peste 16 kilograme de canabis şi aproximativ 500 de grame de rezină de canabis, droguri destinate comercializării, informează IGPR.

Potrivit cercetărilor, persoanele în cauză ar fi adus drogurile în țară din Spania. Drogurile au ajuns în România prin intermediul unei firme de curierat.

Două persoane au fost arestate preventiv

La cea de-a treia persoană cercetată s-au găsit, în urma percheziției domiciliare, cocaină și ecstasy, droguri destinate, de asemenea, comercializării.

Vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a două dintre persoanele cercetate și măsura controlului judiciar față de a treia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Descoperirea făcută de polițiști în locuința unui constănțean. "Comoara" ilegală l-a băgat direct în arest