Antena Meniu Search
x

Video Deși s-au investit milioane, continuă să plouă în Parlament, prin tavan. Gălețile de pe holul Senatului, o prezență obișnuită când e vreme rea

Plouă peste parlamentari, chiar în Casa Poporului. Clădirea, în care s-au investit milioane, este acum împânzită de găleţi care stâng apa infiltrată prin tavan. Deşi s-au făcut renovări din bani publici, de ani de zile găleţile sunt parte din decor când afară sunt intemperii.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 08.12.2023, 18:05

Vezi și

Marius Gârlaşiu, reporter Observator: "Ninsoarea care a căzut peste Capitală le-a dat bătăi de cap angajaților din Parlament, asta pentru că apa s-a inflitrat prin cupola Senatului și a început să curgă prin tavan chiar în foaier. Astfel, angajații au fost nevoiți să folosească mai multe găleți. Au umplut foaierul Senatului cu zeci de găleți pentru a aduna apa care s-a infiltrat prin tavan și care risca să inunde foaierul Senatului. Asta se întâmplă în timp ce Senatul și-a stabilit deja bugetul pentru anul viitor, aflăm că în bugetul instituției sunt 4 milioane de euro pentru indemnizațiile foștilor senatori. De asemenea, la Camera Deputaților s-a stabilit bugetul, 2,2 milioane de euro pentru pensiile speciale ale foștilor deputați. În total, 6,2 milioane de euro vom plăti anul viitor din bani publici pentru a asigura pensiile speciale ale foștilor parlamentari."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Deși s-au investit milioane, continuă să plouă în Parlament, prin tavan. Gălețile de pe holul Senatului, o prezență obișnuită când e vreme rea