Antena Meniu Search
x

Video Destin frânt pentru o fetiţă din Sulina. Momentul în care este spulberată pe trecere de o camionetă, sub privirile altui copil

O fetiţă a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Tulcea, de şoferul de 39 de ani al unei camionete. Momentul a fost surprins pe camerele video iar pe imagini se vede cum victima se mai afla alături de un copil, care a reuşit să fugă la timp.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 12:06

Vezi și

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Gârliciu, județul Constanța, în timp ce conducea un auto pe o strada din orașul Sulina, județul Tulcea, ar fi acroșat un pieton (minor) care se angajase în traversarea străzii.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Destin frânt pentru o fetiţă din Sulina. Momentul în care este spulberată pe trecere de o camionetă, sub privirile altui copil