Antena Meniu Search
x

Detalii de ultimă oră despre starea lui Florin Busuioc, după infarctul suferit la Craiova. "A fost detubat, este conştient şi vorbeşte!"

Veşti bune despre Florin Busuioc. La o săptămână de la infarctul pe care l-a suferit la finalul unui spectacol în Craiova, starea de sănătate a actorului de 56 de ani este mult mai bună.

Actorul Florin Busuioc (Busu), în vârstă de 56 de ani, se simte mult mai bine
Detalii de ultimă oră despre starea lui Florin Busuioc, după infarctul suferit la Craiova. "A fost detubat, este conştient şi vorbeşte!" - Instagram

Veşti bune despre Florin Busuioc. La o săptămână de la infarctul pe care l-a suferit la finalul unui spectacol în Craiova, starea de sănătate a actorului de 56 de ani este mult mai bună.

Paul Trașcă, medicul cardiolog care i-a montat un stent lui Busu la scurt timp după ce a suferit infarctul, a declarat că starea vedetei de sănătate se îmbunătățește.

Specialistul a infirmat zvonurile potrivit cărora actorul Florin Busuioc ar trebui supus unei alte intervenții chirurgicale.

„Domnul Florin Busuioc a depăşit momentul critic. A fost detubat, este conştient şi vorbeşte. Nici nu se pune problema de a doua operaţie la inimă.

Urmează o perioadă de recuperare şi probabil va mai rămâne la secţia ATI. Atât ştiu de la colegii mei de la Bucureşti“, a declarat medicul pentru Click!.

Florin Busuioc a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la finalul unui spectacol în care juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. El a intrat de urgență în operație, la Spitalul de Urgență din Craiova, a doua zi fiind transferat cu un elicopter la București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Detalii de ultimă oră despre starea lui Florin Busuioc, după infarctul suferit la Craiova. "A fost detubat, este conştient şi vorbeşte!"