Antena Meniu Search
x

Video Mașină ruptă în două, azi noapte, pe un bulevard din Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după un accident înfiorător

Moarte cumplită, noaptea trecută, pentru un tânăr de 21 de ani, în urma unui accident înfiorător. Băiatul și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe un bulevard din Constanța. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a rupt în două, iar tânărul a fost aruncat pe asfalt.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:26

Vezi și

Accident mortal azi noapte în Constanţa. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce maşina în care se afla s-a răsturnat şi ajuns într-un gard.

Tragedie în Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc

Băiatul a fost aruncat din maşină, fiind găsit de echipajele medicale pe şosea. Impactul a fost atât de puternic încât maşina tânărului s-a rupt efectiv în două, iar bucăţi din caroserie s-au împrăştiat pe zeci de metri. Potrivit ISU Constanța, accidentul rutier a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu.

"Accident rutier cu autoturism răsturnat în Constanţa, pe b-dul. Aurel Vlaicu. La locul accidentului a fost găsită o victimă inconştientă (bărbat, 21 ani), aruncată din autoturism în afară părţii carosabile", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța.

Echipajul de urgență a încercat să-l readucă la viață, aplicând-i manevre de resuscitare, însă acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul. În continuare, poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs mai exact accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mașină ruptă în două, azi noapte, pe un bulevard din Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după un accident înfiorător