Antena Meniu Search
x

Video Dezastru ecologic pe râul Argeș, în zona podului Clătești. Mii de pești morți plutesc deasupra apei și sunt duși de curenți către Dunăre

Garda de mediu face verificări pe răul Argeş, după ce în zona podului Clăteşti au apărut mii de peşti morţi. Comisarii au luat probe din apă pentru analize. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 20.06.2023, 14:10

Vezi și

Potrivit localnicilor, o dată la câteva luni, în zona podului Clăteşti din Călărași, râul Argeș se umple de o spumă uneori de culoare albă, alteori de culoare roz, care ar veni undeva din amonte.

Sute de pești morți plutesc pe râul Argeș

Odată cu această spumă vine și dezastru natural. Sute de pești plutesc morți deasupra apei și sunt duși de curenți către Dunăre. În urma numeroaselor sesizări ale localnicilor, reprezentanții Prefecturii au trimis seara trecută o echipă mixtă de specialiști.

La fața locului au venit reprezentanții Gărzii de Mediu, care au încercat să descopere de unde ar putea veni poluarea. 

De asemenea, au venit și reprezentanți Apelor Române, care au luat probe pentru a fi analizate.

Localnicii speră să se afle cât mai repede care este sursa contaminării, mai ales că aici vin foarte mulți oameni care pescuiesc și consumă ceea ce prind.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dezastru ecologic pe râul Argeș, în zona podului Clătești. Mii de pești morți plutesc deasupra apei și sunt duși de curenți către Dunăre